Wat doen we

We realiseren  graag een bouwproject  van ruwbouw tot afwerking. De bouwheer kan hierbij kiezen welke delen van het bouwproces door ons gedaan worden en welke hij in eigen beheer neemt. We richten ons voornamelijk op woonuitbreidingen, bijgebouwen en eengezinswoningen in houtskeletbouw. Voor sommige zaken werken we samen met partners,  die onze visie en kwaliteitsnorm delen. Gezien we in elke bouwfase ook zelf op jouw project aanwezig zijn, volgen we onze partners qua timing en uitvoering zelf mee op. Dit moet resulteren in een voor u vlotte vordering van het bouwproces zonder zorgen.

 

We geven je alvast een greep uit ons aanbod:

- Woonuitbreidingen aan een bestaande woning in houtskeletbouw volgens Bijna Energie Neutraal principe

- Tuingebouwen in houtskelet als woonuitbreiding of als opslagplaats 

- Garages in houtskelet

- Platte daken met EPDM membraan

- Carports

- Gevelisolatie en gevelbekledingen in hout

...

Onze aanpak

Verkenning

We komen graag ter plaatse voor een eerste kennismaking met jou en je project. Daarbij gaat onze aandacht naar jouw wensen en vragen. We besteden extra aandacht aan omgeving en oriëntatie om het ontwerp daarop aan te passen.

Ontwerp & offerte

Vanuit de info uit de verkenning worden voorstellen naar uitzicht, vorm, isolatie, beschaduwing en techniek gedaan.

We stemmen ons  voorstel met jou af zodat jouw droom tastbaar wordt.

Uitvoering

Reeds in de vorige fases wordt rekening gehouden met een optimaal winter- en zomercomfort bij de selectie van materialen en isolatie. In deze fase besteden we alle aandacht aan een correct geplaatste constructie,  juiste plaatsing van de materialen en technieken zodat het denkwerk uit vorige fases realiteit wordt.

Oplevering & nazorg

Tijdens tussentijds werkoverleg gaan we samen met de bouwheer/architect na of aan de wensen en technische vereisten voldaan zijn. Bij het beëindigen van de bouwwerken doen we dit volledige proces over om er zeker van te zijn dat alles naar wens is.  Nadien informeren we graag hoe je ons werk ervaart, want we willen trots terugblikken op ons geleverd werk.

Elke fase wordt afhankelijk van het soort project al dan niet in samenwerking met een architect uitgevoerd.

Bepaalde beschrijvingen in het stappenplan zijn in meerdere of mindere mate van toepassing afhankelijk van de aard van het project.