MISSIE

Wij bouwen energiezuinige (BEN) woonuitbreidingen/woningen voor JOU. Duurzaamheid en het gebruik van natuuurlijke materialen zijn daarbij  kernwoorden en geen holle begrippen. We trekken dit door in hoe de constructie wordt opgebouwd alsook in het gebruik van materialen en in hoe we een duurzame relatie met jou als klant willen uitbouwen.  We willen samen projecten realiseren die compleet zijn.

Compleet mag daarbij letterlijk genomen worden, waarbij omgevingsdetails afwerkingsgraad en het creëren van een warm 'thuis' gevoel centraal staan.

Zowel in relatie tot onze klant als tot onze partners willen we een duurzame samenwerking waarbij er graag wordt samengewerkt en iedere deelnemer aan het einde van een project voldaan kan terugblikken.   Onze concepten, gebruikte technieken en materialen doorstaan letterlijk de tand des tijds. 

VISIE

We willen in eigen regio  gekend staan als de referentie in het construeren en afwerken van duurzame en kwalitatieve uitbreidingsconstructies in houtskeletbouw op maat. Onze persoonlijke en kwalitatieve totaalaanpak zorgt voor trotse klanten die onze goede naam verder verspreiden.